Een geschikte locatie vinden voor uw feest of bijeenkomst is nu niet moeilijk meer. Zalencentrum Place2B biedt verschillende zalen die uitstekend geschikt zijn voor een overleg of voor een spetterend feest. Of u nu een belangrijk overleg wilt voeren met zakenpartners of uw 25-jarig huwelijk vieren, wij hebben de geschikte zaal voor u. Voor zaalverhuur in Haarlem zijn bij ons verschillende zalen beschikbaar, voor een klein gezelschap of voor uw grote familiefeest. U kunt onze zalen “kaal” huren zonder aankleding of bediening, maar u kunt ook kiezen voor een arrangement inclusief bediening, hapjes en drankjes. Hierin zijn uiteraard verschillende opties mogelijk.

Kies voor zaalverhuur in Haarlem voor uw vergadering een zaal van Place2B

Een vergadering kunt u in sommige gevallen beter op een externe locatie laten plaatsvinden. Bijvoorbeeld als u in alle rust wilt kunnen overleggen. Maar ook kan het gezelschap te groot zijn voor uw eigen kantoor. In plaats van dat u te veel mensen in een te kleine ruimte wilt laten overleggen kunt u er beter voor kiezen om de vergadering extern te plannen. Dan kan het gesprek in alle rust plaatsvinden en hoeft u zich geen zorgen te maken dat de locatie net niet groot genoeg is. U kunt voor de vergadering een bijbehorend arrangement boeken met koffie, thee en water. Heeft u andere wensen dan kunt u deze uiteraard aan ons doorgeven zodat wij u hiervoor een offerte kunnen aanbieden. Bij uw reservering kunt u tevens aangeven of u gebruik wilt maken van een beamer, flipover, whiteboard of microfoons. Wij zorgen dan dat alles klaar staat op het moment dat uw overleg plaatsvindt.

Een zaal huren bij Place2B is kiezen voor kwaliteit

Wilt u binnenkort een feest geven omdat u gaat trouwen of omdat uw ouders 50 jaar getrouwd zijn? Zoekt u een geschikte locatie voor de algemene vergadering van de Vereniging van Eigenaren of van uw sportvereniging? Bij Place2B vindt u altijd een geschikte zaal voor uw overleg. U kunt diverse arrangementen bij boeken om het overleg vlot te laten verlopen of voor een spetterend en onvergetelijk feest. Neem contact met ons op om te informeren of er op de door u gewenste datum een ruimte vrij is en vraag direct een prijsopgave aan. Wij noteren uw reservering graag in onze agenda. Vooral voor het boeken van een zaal voor uw bruiloft adviseren wij u tijdig te reserveren, omdat bepaalde dagen en data erg populair zijn als trouwdatum.

 

Neem contact op!