Als u gaat trouwen of uw huwelijksjubileum wilt vieren dan vraagt dat veel organisatie. Vooral een huwelijk wordt vaak al maanden van tevoren voorbereid. Het huren van de zaal hoort daar natuurlijk ook bij. U wilt een zaal waar u een leuk feest kunt geven dat past bij uw wensen en bij die van uw gasten. Place2B biedt u flexibele zaalhuur voor uw bruiloft. U kunt ervoor kiezen om alleen een zaal te huren zonder verdere arrangementen. U betaalt hiervoor een vast bedrag per uur. U kunt de zaal desgewenst versieren en u doet de bediening zelf. U kunt eventueel ook een zaal huren met een bar waar de gasten een drankje kunnen halen. Maar wilt u niet dat familie of vrienden ‘in de bediening’ moeten dan kunt u natuurlijk ook kiezen voor een arrangement inclusief bediening. Bij deze prijs zijn hapjes en drankjes voor de gasten inbegrepen waarbij wij uiteraard rekening houden met uw wensen. U kunt kiezen voor warme of koude hapjes, een drankarrangement met alleen fris, wijn en bier maar ook met sterke drank als u dit wenst.

Een geslaagd feest als u kiest voor zaalverhuur voor uw bruiloft op onze toplocatie

Een leuke en gezellige zaal voor uw feest, dat is waar u uiteraard naar op zoek bent. Zaalverhuur voor uw bruiloft is één van de specialiteiten van Place2B. Wij hebben de perfecte zaal voor uw feest op de mooiste dag van uw leven. U kunt een zaal huren afhankelijk van het aantal gasten dat u verwacht. Wij zorgen dan dat u een ruimte krijgt toegewezen die passend is. Uiteraard is er in de zaal ook ruimte voor een bandje of voor een DJ. Er is tevens een DJ booth aanwezig waar de door u ingehuurde DJ gebruik van kan maken. Ook kunt u ons vragen een DJ aan te bevelen. U kunt onze zalen uiteraard huren inclusief bediening complete catering met hapjes en drankjes. Zo heeft u nergens omkijken naar en kunnen u en uw gasten genieten van een mooi feest. Omdat wij onze zalen per uur verhuren kunt u flexibel boeken. Of u het feest nu om 4 uur ’s middags wilt vieren of vanaf 8 uur ’s avonds, alles is mogelijk en bespreekbaar.

Boek nu uw feestzaal voor uw bruiloft

Is uw trouwdatum bekend? Boek dan nu een zaal bij Place2B voor een spetterend feest om uw huwelijkte vieren. Doe dit het liefst ruim van tevoren. Sommige data, zeker de vrijdagen, zijn erg populair en het zou natuurlijk jammer zijn als zaalverhuur voor uw bruiloft op de door u gekozen datum niet meer mogelijk is. U kunt contact met ons opnemen om een prijsopgave te vragen voor het huren van een zaal en eventueel het bijboeken van bediening en catering. Wij reageren zo snel mogelijk op uw e-mail, als u telefonisch contact opneemt kunnen wij u in de meeste gevallen direct een globale prijsopgave geven als u weet voor hoeveel gasten het feest wordt georganiseerd.

 

Neem contact op!